ARTPOP - Album Update 1


Astăzi a fost o zi mare pentru monstruleți în materie de știri despre ARTPOP!

Prima dată, Gagaloo ne-a încântat cu o inovație ce va lua parte la conceptul de ARTPOP, și anume, o perucă formată din păr uman și cea mai subțire fibră optică la momentul actual!

..

Apoi, câteva ore mai târziu, Gaga a dezvăluit câteva lucruri uluitoare despre următorul album :

” ARTPOP nu e doar un ALBUM. E un PROIECT

Sunt nerăbdătoare sa vă dezvălui că ARTPOP va fi o experiență multimedia ce vine în diferite forme. Cea mai bună metodă de a experimenta ARTPOP este prin intermediul APLICAȚIEI. ARTPOP va fi lansat ca o aplicație pentru IPAD, iPhone, mobil și computer, care este complet interactiva cu chat-uri, filme pentru fiecare cântec, muzica extra, conținut extra, jocuri inspirate de Gaga, update-uri în modă, reviste și multe alte lucruri ce sunt în stadiul de dezvoltare. Voi avea posibilitatea de a posta în aplicație tot timpul, așa cum fac si pe twitter si LM.com. Voi m-ați inspirat să creez ceva ce comunică cu imagini, deoarece VOI o faceți, VOI comunicați unii cu ceilalți prin gif-uri si poze, prin imagini si grafice, TOATĂ ZIUA, 24/7 VOI SUNTEȚI o generație ARTPOP. Sper că vom continua să creștem împreună și să stăm conectați prin creativitatea voastră. Multă dragoste.

Cu drag, Gaga

P.S. (începeți să cereți IPAD-uri de Crăciun de la părinții voștrii) o să fie distractiv. Nu vă îngrijorați! Va fi de asemenea lansat și pe suport fizic, ce va fi unic de conținutul digital! ”

Voi ce părere aveți de conceptul ARTPOP ?

This entry was posted in

Leave a Reply