#Gaga2011 - Partea intai

..

La doar 3 zile de 2012, Romanian Gaga va prezinta retrospectiva anului 2011 pentru Lady Gaga.

Am impartit prezentarea in doua parti : Ianuarie - Iunie si Iulie - Decembrie.

IANUARIE

1 ianuarie

Monstruletii au inceput anul 2011 afland numele albumului Born This Way si totodata datele de lansare al single-ului si al albumului. Si sa nu uitam prima poza din photoshoot-ul special pentru album.


6 ianuarie

La putin timp dupa aflarea numelui albumului, Gaga, impreuna cu cei de la Polaroid, au lansat o gama de produse denumite generic "Polaroid Grey Label". 
Unele produse nu au fost lansate inca, dar urmeaza a fi lansate cat de curand.


19 ianuarie

Saptamana modei de la Paris a reprezentat pentru Gaga un bun prilej de a chinui fanii cu franturi din noul album. Odata cu lansarea noii colectii Mugler pentru barbati, sub bagheta magica a lui Formichetti, Gaga le-a oferit fanilor un remix al piesei " Scheiße ".

..

28 ianuarie


 In aceasta glorioasa zi, Gaga le-a oferit pe Twitter fanilor versurile complete ale single-ului ce urma a fi lansat in februarie , si anume Born This Way.

Pentru versurile Born This Way in limba romana, precum si alte cantece de pe albumul lui Gaga, click aici.

FEBRUARIE


13 februarie


 Din acest moment, monstruletii pot spune ca era Born This Way a inceput a prinde forma : prestatia lui Gaga la premiile Grammy 2011.
Gagalupe a ajuns pe covorul rosu intr-un cocon ( nu ou ) ca parte a deschiderii pe care artista urma sa o faca putin timp dupa.
..
Gaga a deschis premiile Grammy cu nasterea unei noi rase, fara prejudicii. Aceasta a oferit fanilor o prestatie simple, si totusi geniala, cu dans, coregrafie completa si un pic de orga :)
..

14 februarie


Urmatoarea zi, Gaga a fost prezenta la emisiunea lui Jay Leno unde a oferit un interviu interesant in care a explicat intreg conceptul interpretarii ei de la Grammy.
..

17 ianuarie 


Odata cu prezenta  la Good Morning America, s-a dat startul celei de-a doua campanii VIVA GLAM MAC, la care Gaga a luat parte.

Click aici pentru a urmari interviul.

24 februarie


Continuand escapada pe la emisiuni, Gaga a facut un popas la The Gayle King Show.
..

28 februarie


Sau mai bine zis, ziua in care lumea s-a oprit! Pentru ca atunci s-a lansat videoclipul melodiei Born This Way. O capodopera inspirata de Dali si de Hitchcock ce a socat pe toata lumea.

..

MARTIE

2 martie


Nici nu se lansase bine videoclipul Born This Way, ce dobora recordurile pe YouTube, ca Gaga s-a hotarat sa isi faca debutul ca model.

La saptamana modei de la Paris, in cadrul colectie pentru femei Mugler, Gaga a urcat pe podium, fiind "mireasa" colectiei si a oferit un sneak peak al unei alte melodii ce urma a fi lansate si anume Government Hooker.

..

22 martie


Dupa ce Born This Way fusese denumit hit-ul anului si a fost cel de-al 1000 lea number 1 in Billboard, cei de la Google au facut un interviul special cu Gaga. Ce a iesit? Urmariti mai jos Google goes Gaga.

..

APRILIE


19 aprilie


Luna aprilie a fost cea mai controversata luna a lui Gaga, controversa ce se invarte in jurul celui de-al doilea single Judas.

Daca single-ul a creat controverse, videoclipul a dat startul unui razboi intre Gaga si Biserica Catolica.
..

26 aprilie


 Dupa cateva zile de la lansarea videoclipului, Gaga a cantat Judas pentru prima data Judas la Ellen.

..

MAI


6 mai


In aceasta zi, Gaga a luat cu asalt Mexicul avand mai multe interviuri ce fac parte din turneul de promovare Born This Way.

..
..

9 mai


Pe 9 mai, Gaga a urcat pe scena fundatiei Robin Hood pentru a incanta si pentru a dona o suma importanta.

..

11 mai


In timp ce crea controverse cu noul ei single, Gaga isi continua escapadele inconjurand lumea. Dupa Mexic, Gaga a luat cu asalt Franta, unde la emisiunea Le Grand Journal aceasta a interpretat Judas.

..

13 mai


Urmatoarea destinatie Gaga : Anglia. Show-ul Graham Norton a fost acela unde Gaga a interpretat Judas si Born This Way si a oferit un interviul genial :)

..

15 mai


Odata cu anuntarea celui de-al treilea single Gaga :  The Edge of Glory, aceasta a luat parte la festivalul Radio One Big Weekend, unde a cantat aceasta melodie pentru prima data live.

..

21 mai


Pe 21 mai , Gaga a incheiat un sezon fulminant al emisiunii Saturday Night Live, unde a interpretat Judas si Born This Way si totodata a participat in cateva skit-uri :)

..
..

23 mai


Ziua de 23 mai a fost o zi FOARTE plina, insa printre The View, BET 106 sau David Letterman, cel mai important event este lansarea albumului Born This Way.




..

27 mai


Dupa lansarea albumului, Gaga a luat cu asalt Good Morning America pentru a deschide seria de concerte de vara ale emisiune.

..

IUNIE


6 iunie


Pe 6 iunie, Gaga a primit premiul Fashion Icon la Gala CFDA, unde a fost insotita de sora ei Natali.


9 iunie


The Edge of Glory incepe sa prinda succes la public, iar odata cu vizita lui Gaga in Germania la Germany's Next Top Model, aceasta a cantat si un pic din Scheisse.

..

16 iunie


Pe 16 iunie s-a lansat cel de-al treile videoclip Gaga care a socat lumea din nou, prin simplitatea lui. Simplu si puternic, intr-un cuvant GENIAL.

..

19 iunie


O interpretare de exceptie, marca Gaga, a putut fi vizionata de monstruleti la MTV VMAJ. Video-ul nu necesita introducere.

..


28 iunie


Pe 9 iunie a aparut episodul cu Lady Gaga la Taratata, unde ea a cantat Born This Way, The Edge of Glory si Hair ( care dupa parerea mea este una din cele mai bune interpretari ale acestei melodii ever)

..



Aici se incheie partea 1 a retrospectivei Gaga. Ne vedem maine cu partea a II a.




This entry was posted in

Leave a Reply