#Gaga2011 - Partea a doua


Contiunam retrospectiva Gaga cu partea a doua Iulie - Decembrie

IULIE

3 iulie

Lady Gaga a inceput luna iulie printr-o vizita de exceptie in Taiwan, unde a tinut o conferinta de presa.


4 iulie

Destinatia : Taipei


11 iulie

Dupa ce a cucerit Orientul, Gaga a facut un popas in Australia pentru a le oferi unor fani privilegiati un show de exceptie : Monster Town Hall

..

18 iulie

Pe 18 iulie, Gaga s-a prezentat la emisiunea radiofonica a lui Howards Stern unde a oferit o versiune acustica geniala pentru piesa The Edge of Glory.

..

27 iulie

Cand a revenit in America, Gaga a luat cu asalt show-urile locale. Prima data a facut parte ca membru special al juriului la emisiunea So You Think You Can Dance. Aceasta a si plans la un moment dat si le-a oferit unor dansatoare papucii ei semnati.

..

28 iulie

Urmatoarea zi, Gaga a oferit un show exceptional la Jimmy Kimmel live, oferind 4 interpretari, dintre care doar doua au fost televizate.

..
..

AUGUST

1 august

Chiar din prima zi a lunii, Gaga s-a facut prezenta la emisiunea The View  unde a inceput sa isi promoveze urmatorul single You and I.

..

18 august

Sau ziua in care Yuyi a luat viata.

..

28 august 

Sau ziua cand Jo Calderone a luat viata.
Lady Gaga a fost prezenta la VMA 2011 imbracata in nimeni altul decat Jo Calderone. Aceasta a furat show-ul si a fost cea mai originala de la gala.

..

SEPTEMBRIE

24 septembrie 

Luna septembrie a fost saraca in evenimente, insa am avut parte de un preview la ce sa ne asteptam de la Born This Way Ball : iHeart Radio Festival.

..
..

OCTOMBRIE

1 octombrie

Dupa ce au sustinut un duet de exceptie la iHeart Radio Festival, Gaga a cantat la ziua lui Sting :)


3 octombrie

Pe 3 octombrie am avut onoarea sa vedem videoclipul pentru unul din cele mai memorabile duete ale lui Gaga.
The Lady is a Tramp

..

5 octombrie

Pe 5 octombrie, Gaga a fost prezenta la emisiunea lui Johnathan Ross unde a venit insotita de Kevin. Cum cine e Kevin? El e Kevin :)


..

15 octombrie

Pe 15 octombrie, Gaga a oferit o prestatie de exceptie pentru concertul Fundatiei lui Bill Clinton, concert intitulat sugestiv A Decade Of Difference.

..

NOIEMBRIE

6 noiembrie

Daca acum cateva luni, Gaga cucerise america la VMA, pe 6 noiembrie a venit randul Europei sa fie cucerita de Gagalupe.Aceasta a cantat pentru prima data live Marry The Night la EMA 2011


10 noiembrie

Urmatoare oprire : Germania - Bambi Awards, unde Gaga a primit un premiu special.

..

13 noiembrie

Pe 13 noiembrie, Gaga a luat cu asalt Marea Britanie unde ne-a oferit o interpretare socanta pentru Marry The Night. Gaga si-a pierdut capul in timpul melodiei, la propriu si la figurat.

..

17 noiembrie

Escapada lui Gaga in UK nu s-a incheiat repede. Aceasta a oferit o prestatie superba pentru caritate la concertul Children in Need.

..

20 noiembrie

Continuand promovarea celui de-al cincilea single, Gaga a poposit si la emisiunea lui Alan Carr Chatty Man. 

..

24 noiembrie

Pe 24 noiembrie, Monstruletii din USA au avut o surpriza la TV si anume, emisiune speciala de Thanksgiving a lui Gaga : A very Gaga Thanksgiving.

..

DECEMBRIE

1 decembrie

Luna decembrie a inceput in forta pentru Gaga. De ziua Romaniei, Gaga a cantat la concertul anuntarii nominalizarilor Grammy unde a oferit 2 prestatii geniale pentru Marry The Night si You and I .

..

2 decembrie

Pe 2 decembrie am primit cadoul cel mai recent video Gaga. O epopee de 15 minute ce ne-a oferit o partea privata a vietii lui Gaga. Intr-un cuvant : GENIAL!

..

9 decembrie

9 decembrie a insemnat Z100 Jingle Ball, unde Gaga a semanat cu unul din spiridusii lui Mos Craciun, avand in vedere decorul.


In aceeasi zi, Gaga a trecut si pe la Ellen unde a cantat noul ei single :)

..

25 decembrie

In prima zi de Craciun, fanii Gaga au primit un cadou de la Mama Monstru, si anume o melodie nelansata si necenzurata inregistrata pe autobuz si numita generic Stuck on Fuckin You.

..

Aceasta a fost retrospectiva noastra.

Romanian Gaga va ureaza un An Nou Fericit si sa speram ca 2012 va fi de 2012 ori mai bun decat 2011 :)

PAWS UP!

This entry was posted in

Leave a Reply